Bilglasverkstad i Huskvarna

 Har din bil fått en spricka i vindrutan ? Vi hjälper dig med att byta ut vindrutorna

Vi byter din vindruta

Ibland kan en vindruta vara i så uselt skick att det varken går eller rekommenderas att reparera den av säkerhetsskäl. I det fallet behöver den bytas ut på ett fackmannamässigt sätt av en utbildad tekniker. Vi har bilrutor för samtliga bilmärken och årsmodeller.

Med halvförsäkring slipper du en dyr avgift

Då främre vindrutan är en bärande del av bilens deformationszon, är det viktigt att den är i gott skick och att du upprätthåller säkerheten genom att byta den när det behövs. Har du halvförsäkring betalar du endast självrisk, som varierar beroende på vilken försäkring du har. Du slipper betala dyrt för att byta en vindruta.

Kontakta oss för att byta ruta

 Kalibrering av vindruta

I moderna bilar är vindrutorna utrustade med kameror och sensorer som är viktiga för bilens säkerhetsfunktioner. När rutan byts ut är det viktigt att den monteras och kalibreras rätt. Vi har den senaste utrustningen för att göra ett riktigt bra jobb.

Polering strålkastare

Är dina strålkastare fram gula eller fuktiga? Vi polerar dem och ser till att de är som nya. På så sätt ser du till att ljusbilden för halvljuset är fortsatt god, vilket innebär bra sikt som inte bländar.

Service & reparationer

Försäkringsskador

Bilglas

Däckservice

Däckförsäljning

Däckförvaring

Hjulinställning