Däckservice i Huskvarna

Vi ser till att dina däck är i gott skick, så att du kan rulla tryggt och säkert på vägarna

Vi vårdar och servar dina däck

R & T Jonsons Bil AB i Huskvarna har ett gäng duktiga och erfarna tekniker som vet hur man servar och vårdar olika sorters bildäck. Att vi dessutom är Autoexperten-anslutna innebär att du kan känna dig trygg i att lämna in bilen hos oss, oavsett bilmärke och modell. Hos oss är du garanterad snabb och effektiv service av dina bildäck.

Ta dina däck på allvar

Dina bildäck är bland bilens viktigaste delar som du behöver hålla ett öga på. Det är däcken som har kontakt med vägbanan och avgör hur bra ditt väggrepp är, därav att du kör med högkvalitativa däck som är säkra. Med tiden slits däcken då de utsätts för alla möjliga element såsom regn, snö, is, ojämnt och grusigt väglag. Andra faktorer som påverkar däckens kvalitet är temperaturen. Lagras däcken blir gummit dåligt snabbt. Det är mycket att hålla reda på vad gäller bildäck och därför bör du låta proffsen utföra service av dina bildäck. Vi hjälper dig att hitta nya däck som passar din bil, vårdar dina däck, servar dem och inspekterar dess skick för att sedan upplysa dig så att du som bilägare kan fatta ett välgrundat beslut.

Kontakta oss för att däckservice

Däckbyte

Är det dags att byta däck? Vare sig det är däcksäsong eller dina däck som är utslitna så byter vi dina däck och kan erbjuda dig att balansera dem om det behövs.

Balansering

Däck kan ha eventuella viktskillnader som bidrar till obalans. Detta kan bidra till sämre väghållning och ökat slitage av däcken. Med balanseringsmaskinen justerar vi antalet vikter på däcken för att balansera ut ojämnheterna.

Däckservice

Våra montörer kontrollerar att dina bildäck har korrekt lufttryck enligt biltillverkarens anvisningar. Dessutom inspekterar vi skicket och informerar dig om eventuellt behov av nya däck.

Däckreparation

Har du fått punktering? Vi kan hjälpa dig att laga däcket. Dock behöver vi först undersöka om däcket går att laga på ett säkert sätt. När skadan lokaliserats monterar vi av däcket och lagar skadan från däckets insida.

Service & reparationer

Försäkringsskador

Bilglas

Däckservice

Däckförsäljning

Däckförvaring

Hjulinställning