Bilskadeverkstad i Huskvarna

 En erfaren bilskadeverkstad som utför bilskadereparationer åt allt från nyare bilar till gamla USA-bilar från 1950-talet

Vi reparerar plåt- och krockskador

Har din bil råkat ut för plåtskada i samband med stöld, vagnskada eller trafikolycka? Vi hjälper till med allt från tips och råd till att reparera plåtskador på din bil. Med lång erfarenhet i branschen kombinerat med att vi är en Autoexperten-ansluten bilskadeverkstad har vi fått ett gott rykte bland såväl privatkunder som företag. Vår goda service och vår höga kvalitét är högt uppskattad av våra kunder. Vi utbildar våra tekniker för att uppdatera dem för det senaste i branschen, just för att kunna utföra ett  högkvalitativt jobb. Du känna dig trygg i att lämna över bilen till oss och låta oss fixa dina bekymmer. Du kan helt enkelt låta oss sköta jobbet medan du lägger tid på viktigare saker att göra.

Vi har god kontakt med försäkringsbolagen

Vi är den moderna skadeverkstaden som har avtal och samarbeten med flera försäkringsbolag som finns på den svenska marknaden. Vi har kunskapen och den utrustning som dagens avancerade bilkonstruktioner kräver för bilskadereparationer.

Vad behöver göras vid en skada

Anmäl alltid skadan så snart som möjligt till ditt försäkringsbolag. Vid smitning, viltolycka eller parkeringsskada skall du även anmäla det till polisen. Efter att skadan har anmälts till försäkringsbolag är det dags att boka tid för skadebesiktning, vilket du gör enklast via kontaktformuläret. När du kommer in med bilen för skadebesiktningen hos oss behöver du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från försäkringsbolaget. Vid din skadebesiktning dokumenterar vi skadorna på din bil och vi bestämmer en tid för din skadereparation.

Kontakta oss för skadebesiktning

Försäkringsskador

Vi reparerar försäkringsrelaterade skador, oavsett om det är en krockskada eller en skada till följd av inbrott.

Plåtskador

Vi reparerar plåtskador med olika lösningar. I vissa lägen byts plåten ut och i andra lägen riktas den och efter slipning, spacklas och lackeras den.

Lackering

Vi lackerar om plåtdetaljer som har reparerats, så att den förblir skyddad och i gott skick.

Plastdetaljer

En moderna bil består numera av väldigt mycket plastdetaljer. Vi reparerar, byter ut och lackerar plastdetaljer.

Service & reparationer

Försäkringsskador

Bilglas

Däckservice

Däckförsäljning

Däckförvaring

Hjulinställning